Ćao i dobrodošli!

Ovo je Moj Ritual, moj put ka zdravijem, srećnijem i ispunjenijem životu.

Oduvek sanjam rituale, o suboti ujutru kada zajedno sa mamom idem na pijacu i kada nema obaveze koja bi to promenila. O ponedeljku ujutru i doručku sa mužem i decom. Jer doručak mi je omiljeni i najviše volim jutro, buđenje suncem, miris doručka i pogled voljene osobe. I četvrtak popodne sa drugaricama. Baš kao što sam bezbroj nedelja ujutru provodila sa mamom i sestrama, pijući čaj i kafu u pidžami, u bašti i pomalo sanjiva slušala o njihovim dogodovštinama iz prethodne nedelje. Sada smo porasle pa su pelene, posao i obaveze zauzele taj termin, ali sam ja odlučna da se to promeni.

Tako se danas rađa Moj Ritual, online kutak koji mi pomaže da moje zamišljene rituale sprovedem u delo.

Zdrava ishrana kao osnova, jer ja nisam jedna od onih devojaka koja može da jede šta god poželi, ne vežba i oseća se dobro i zdravo u svom telu tek tako, zahvaljujući dobrom metabolizmu, da ne kažem genetici. I kuhinja kao moje omiljeno mesto u kući, iz koje sam dugo bežala, misleći da što više kuvam, samim tim i više jedem… Dalje verovatno znate.. Ipak strast ne odustaje pa sam pronašla način kako da spojim lepo i korisno, promenim svoje navike i više ne maštam o svom savršenom danu koji počinje jutarnjim vežbanjem, zdravim doručkom i završava se pre ponoći bez TV-a, već da počnem da živim svoj san.

Jer život je da ga živimo srećni, zdravi i energični!

Dan po dan, korak po korak sa vama ću deliti recepte i savete koji će se sastojati od svežih, neprerađenih namirnica i obroka koji se pripremaju lako a koji su zdrava i hranljiva zamena za sve ono za čim naša duša žudi. Kako ni sama nisam profesionalni kuvar i nutricionista, ovo će biti i moje učenje i istraživanje prave i balansirane ishrane koja odgovara mom telu i duši. I koja će uz par dobrih smernica predivnih ljudi koji su se našli na mom putu, postati moj ritual i savršeni recept za zdravlje, zadovoljstvo, zaljubljenost i zahvalnost za zauvek. Mnogo divnih reči na Z.

Nadam se da ćete uživati koliko i ja u ovom procesu ostvarivanja snova, i da ćemo zajedno napredovati, kreirajući nove rituale i inspirisati jedni druge da živimo baš onaj život o kome smo jednom davno sanjali.

Find me on social networks

Youtube

@mojritual

Instagram

@mojritual

Facebook

@mojritual